Mai mult decât suficient

Mai mult decât suficient

„… ori în ce ne osândește inima noastră; căci Dumnezeu este mai mare decât inima noastră și cunoaște toate lucrurile.” (1 Ioan 3:20)

Vina și condamnarea sunt probleme majore pentru numeroși credincioși. Cea mai mare bucurie a Satanei este să ne facă să ne simțim prost cu privire la noi înșine. El nu ne spune niciodată cât de departe am ajuns, ci, în schimb, ne amintește în mod constant cât de mult mai avem de mers.
Atunci când te atacă dușmanul, îi poți spune: „Nu sunt unde trebuie să fiu, dar slavă Domnului că nu mai sunt unde eram! Sunt bine și sunt încă pe drumul meu.”

Asemenea lui David, și noi putem învăța să ne întărim în Domnul (1 Samuel 30:6). Niciunul dintre noi nu a atins perfecțiunea și nici nu ne putem perfecționa singuri. Sfințirea apare în viețile noastre prin lucrarea Duhului Sfânt și este un proces, așa că învață să te bucuri de întregul proces.

Biblia spune că păcatele ne pot fi iertate pe deplin (putem fi eliberați complet de condamnare) prin sângele lui Isus Hristos. Nu trebuie să mai adăugăm și vina noastră la jertfa Sa. El este mai mult decât suficient.

Isus a făcut deja tot ce trebuia făcut – lucrarea este completă. El a obținut o cale prin care tu poți fi iertat. Tu nu trebuie decât să primești iertarea. Iertarea deplină este gratuită pe deplin!


Nu-i permite diavolului să-ți umple capul cu gânduri care să te condamne ca fiind nevrednic, căci ești păcătos. Începe să te vezi drept neprihănitul lui Dumnezeu în Isus Hristos.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon