Moștenirea noastră spirituală

Moștenirea noastră spirituală

Căci, pe aceia pe care i-a cunoscut mai dinainte (pe care îi știa și i-a iubit dinainte), i-a şi hotărât mai dinainte să fie asemenea chipului Fiului Său, pentru ca El să fie Cel Întâi Născut dintre mai mulţi fraţi. – Romani 8:29 (Biblia Amplificată)

Isus a venit pe pământ pentru a fi jertfa perfectă, fără păcat pentru noi, deoarece noi nu avem capacitatea de a fi perfecți în mod natural. Datorită jertfei Sale, putem deveni tot mai mult ca Isus în fiecare zi. Și când trăim așa cum a trăit Isus, primim moștenirea noastră spirituală.

Acum, să ai o viață neprihănită ca Isus nu se întâmplă peste noapte și toți ne vom împiedica. La urma urmei, dacă eram perfecți, nu am avea nevoie de un Mântuitor! Totuși, trebuie să ne dorim în inimile noastre să îndeplinim și să ne bucurăm de moștenirea spirituală. De asemenea, trebuie să învățăm să avem încredere în Dumnezeu, știind că El ne va dezvolta în asemănarea Fiului Său, Isus Hristos.

Efeseni 1: 11-12 spune:„În El am fost făcuţi şi moştenitori, fiind rânduiţi mai dinainte, după hotărârea Aceluia care face toate după sfatul voiei Sale, ca să slujim de laudă slavei Sale, noi, care mai dinainte am nădăjduit în Hristos”.

Aveți o moștenire și Dumnezeu dorește să trăiți cu un sentiment de pace și siguranță, care vine de la cunoașterea a cine sunteți și cui aparțineți.

Vrei să ai încredere în Dumnezeu și să te lași schimbat zi de zi, făcându-te tot mai mult ca Fiul Său?


Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc pentru moștenirea spirituală în Isus. Mă încred în Tine, știind că Tu mă poți modela după chipul Fiului Tău Isus în fiecare zi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon