Mulțumitor în mijlocul suferinței

Mulțumitor în mijlocul suferinței

Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. – 1 Tesaloniceni 5:18

Biblia ne încurajează să fim mulțumitori întotdeauna. Acest lucru este ușor când Dumnezeu răspunde rugăciunilor noastre și ne scapă din probleme. Însă nu întotdeauna este ușor, mai ales atunci când lucrurile nu merg bine. Cum putem rămâne mulțumitori în mijlocul suferinței?

Avem de făcut două alegeri. Prima este de a-L lăuda pe Dumnezeu, în ciuda a ceea ce se petrece în viața noastră. Cu alte cuvinte, în mijlocul dificultăților și greutăților să ne bucurăm de dragostea constantă,de credincioșia lui Dumnezeu față de noi și să ne ridicăm astfel deasupra circumstanțelor.

A doua alegere este să întrebăm: „Doamne, ce pot învăța de aici? Ce vrei Tu să mă înveți prin aceste lucruri, ca eu să fiu mai aproape de Tine și să mă bucur mai deplin în bunătatea Ta?” Acestea nu sunt întrebări ușoare, iar răspunsul este de obicei greu de auzit.

Uneori noi putem prinde lecțiile importante din viața noastră doar atunci când trecem prin perioade dificile. Mulțumește Domnului că timpurile grele te vor conduce spre lucruri mai bune.

În mijlocul suferinței, adu-I mulțumire lui Dumnezeu și încrede-te în El pentru a te conduce spre lucruri mai mari și mai bune.


Rugăciune

Doamne, sunt mulțumitor pentru dragostea și prezența Ta. Iartă-mă pentru cârtirea mea când lucrurile merg rău și amintește-mi de lucrurile bune din viața mea. Vreau să mă bucur în Tine întotdeauna.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon