Nespus de iubit

Nespus de iubit

„Și dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre.” (1 Ioan 4:10)

Mulți dintre noi cred că Dumnezeu iubește lumea, dar nu suntem la fel de siguri cu privire la iubirea pe care ne-o poartă fiecăruia individual, sau poate simțim că Dumnezeu ne iubește atunci când suntem buni, dar nu și când greșim sau păcătuim. Dragostea lui Dumnezeu se bazează pe Cine este El, nu pe ceea ce facem noi. El nu încetează niciodată să ne iubească, nici măcar pentru o singură secundă din viețile noastre!

Dumnezeu te iubește! Tu ești special pentru El. El nu te iubește fiindcă ești un om bun sau pentru că faci totul bine. Te iubește fiindcă El este iubire. Iubirea nu este ceva ce face Dumnezeu, ci asta este El de fapt.

Iubirea lui Dumnezeu nu poate fi câștigată sau meritată. Aceasta trebuie să fie primită prin credință. El este Dumnezeul veșnic, așa că El nu obosește niciodată. Mulți dintre noi cred că Dumnezeu S-a săturat de eșecurile și greșelile noastre, dar nu avem cum să facem asta. Poate că nu Îi place întotdeauna ceea ce faci, dar El chiar te iubește. Iubirea este chiar firea Sa neschimbătoare.

Oricât ai umbla după lucrurile dumnezeiești, dacă nu ai acceptat încă faptul că Dumnezeu te iubește, nu vei ajunge prea departe.

Lasă-L pe Dumnezeu să te iubească. Primește iubirea pe care ți-o poartă. Meditează la aceasta. Las-o să îți dea putere și să te apropie de Dumnezeu. Apoi, caută oportunități prin care să le împărtășești și altora această iubire.


Dacă ai fi singurul om de pe pământ, Isus ar suferi din nou chiar și numai pentru tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon