Nu te mulțumi cu mediocritatea

Nu te mulțumi cu mediocritatea

„Iar a Celui ce, prin [drept urmare a acțiunii] puterea [Sa] care lucrează în noi, poate să [Își împlinească scopul] facă nespus mai mult decât [îndrăznim să] cerem sau gândim noi [infinit peste rugăciunile, dorințele, gândurile, speranțele, visurile noastre]…” (Efeseni 3:20, Biblia amplificată)

Lui Dumnezeu Îi place să folosească oameni comuni, obișnuiți, normali, dar care au țeluri sau viziuni neobișnuite.

Asta sunt și eu – doar o persoană comună, obișnuită, cu un scop și o viziune care îmi alimentează determinarea. Însă, doar pentru că sunt comună și obișnuită, nu înseamnă că mă mulțumesc să fiu mediocră. Nu îmi place acest cuvânt. Nu vreau să fiu mediocră. Nu am de gând să fiu mediocră. Eu nu slujesc un Dumnezeu mediocru; așadar, nu cred că trebuie să fiu mediocră – și nici tu nu ar trebui să o faci.

Cuvântul lui Dumnezeu ne arată că oricine poate fi folosit în mod măreț de către Dumnezeu. Cu cât mai mult ne apropiem de Dumnezeu, cu atât mai mult crește posibilitatea ca noi să facem lucruri mărețe și extraordinare, lucruri care să ne uimească chiar și pe noi. Dacă credem că Dumnezeu ne poate folosi, și dacă vom fi destul de îndrăzneți să avem scopuri și viziuni neobișnuite, Dumnezeu va face lucruri puternice în noi și prin noi.

Un „scop neobișnuit” este ceva ce e aproape imposibil de realizat fără Dumnezeu – depășește tot ce am îndrăzni noi să sperăm, să cerem sau să gândim, conform puterii Sale mărețe care lucrează în noi. Asta va face Dumnezeu în viețile noastre dacă vom decide să nu ne mulțumim cu mediocritatea.


Ia decizia de a crede în ceva măreț. Putem alege să fim oameni obișnuiți, cu scopuri neobișnuite.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon