O atmosferă de închinare

O atmosferă de închinare

„Dați Domnului slava cuvenită Numelui Lui! Închinați-vă înaintea Domnului îmbrăcați cu podoabe sfinte!” (Psalmul 29:2)

Atunci când ne închinăm lui Dumnezeu, Îl recunoaștem drept Cine este El cu adevărat, recunoaștem tot ce a făcut în viețile noastre și tot ce urmează să mai facă.

Închinarea nu e pentru noi – ci e numai și numai pentru Dumnezeu. Însă, chiar dacă nu este despre tine, închinarea te transformă. Dacă vei începe să te închini lui Dumnezeu pentru schimbările pe care le face deja în tine, vei vedea că aceste schimbări încep să se observe tot mai mult și vei ajunge să experimentezi noi etape ale slavei lui Dumnezeu. Altfel spus, Dumnezeu este alături de cel care se închină, iar El Își va revărsa bunătatea asupra acelora care aleg să-L preaslăvească.

Închinarea aduce cu sine o eliberare. Uneori avem nevoie de o eliberare emoțională sau mentală. În timp ce ne închinăm Domnului, scăpăm de povara mentală sau emoțională care ne trage în jos. Aceasta este înglobată în măreția și splendoarea lui Dumnezeu.

Te încurajez să începi să te închini dimineața devreme. Închină-te în timp ce te pregătești pentru ziua ce-ți stă înainte și chiar la serviciu sau în timp ce îți desfășori treburile zilnice. Închină-te lui Dumnezeu și la sfârșitul zilei pentru că te-a ajutat să treci cu bine de toate. Vei fi uimit să vezi cum lucrurile încep să se schimbe acasă și la serviciu dacă Îi acorzi lui Dumnezeu locul întâi în viața ta.


Închinarea creează o atmosferă în care Dumnezeu să poată lucra.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon