O inimă ascultătoare

O inimă ascultătoare

„Dar mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, pentru că, după ce ați fost robi ai păcatului, ați ascultat acum din inimă de dreptarul învățăturii pe care ați primit-o.” (Romani 6:17)

Pavel a scris despre credincioșii din Roma că erau ascultători din toată inima. Acest lucru era important, deoarece este posibil să fii ascultător doar cu jumătate de inimă – adică să fii ascultător fără tragere de inimă prin comportamentul tău, dar să nu te bucuri din toată inima să fii ascultător.

Să asculți de ceea ce zice Dumnezeu nu trebuie să fie ceva doar de fațadă, ci presupune să ai o atitudine corectă. Când vrei cu adevărat să-I faci pe plac Domnului, ești nerăbdător să Îi urmezi instrucțiunile și călăuzirea cu privire la viața ta.

Aș vrea să te încurajez să fii cât mai ascultător. Grăbește-te să asculți, fii radical și plin de bucurie în ascultarea ta. Nu fi genul de persoană pentru care Dumnezeu are nevoie de săptămâni întregi ca să o convingă să facă un lucru insignifiant. Fă cu bucurie ce-ți cere Dumnezeu să faci.

Ascultarea nu este doar o obligație spirituală – este o oportunitate spirituală! Ascultarea ta față de Dumnezeu va fi răsplătită în cele din urmă. Ascultarea seamănă sămânța necesară pentru a aduce o altă binecuvântare în viața ta. Dumnezeu nu îți va rămâne dator niciodată; El îți va răsplăti întotdeauna semințele ascultării.


O inimă ascultătoare va aduce binecuvântările lui Dumnezeu în viața ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon