O inimă dedicată

O inimă dedicată

„Privirea lui Iahve observă întreg pământul, ca să îi susțină pe cei a căror inimă este dedicată Lui!” (2 Cronici 16:9, BVA)

Ce înseamnă să ai o inimă dedicată? Înseamnă că ai dorința ce pornește din inimă de a face ceea ce este bine și de a-I fi pe plac Domnului. Cineva care are inima dedicată Îl iubește pe Dumnezeu cu adevărat, chiar dacă el, ca persoană, nu este neprihănit sau perfect. Această persoană e posibil să mai aibă încă slăbiciuni. E posibil ca această persoană să mai greșească sau să își piardă cumpătul. Însă, când o face, se căiește imediat ca să fie iertat de Dumnezeu. Dacă jignește pe cineva, această persoană se smerește și își cere iertare. Fiindcă inima sa este dreaptă înaintea lui Dumnezeu, Duhului Sfânt Îi este ușor să îi dea învățături.

Când îi caută pe cei prin care să lucreze, Dumnezeu nu caută pe cineva care să fie perfect. Dacă vreunul dintre noi ar fi perfect, nu ar mai avea nevoie de Isus. În schimb, Îl putem iubi pe Dumnezeu cu o inimă perfectă, iar când o facem, El se arată puternic în locul nostru.


Dumnezeu îi întărește pe cei care au o atitudine a inimii corectă față de El.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon