O inimă întreagă

O inimă întreagă

Căci Domnul Îşi întinde privirile peste tot pământul, ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui. – 2 Cronici 16:9

Dumnezeu mi-a reamintit în mod repetat că nu așteaptă să fim avem o purtare perfectă înaintea Lui, ci să avem o inimă întreagă pentru El.

Mulți oameni cred că Dumnezeu nu îi va folosi până când fiecare domeniu al vieții lor nu va fi perfect aranjat. Însă Dumnezeu ne folosește în ciuda a ceea ce suntem și nu pentru ceea ce suntem.

Este posibil ca oamenii să te iubească din cauza performanțelor tale. Dacă faci ceea ce ei doresc, te acceptă, dacă nu, te resping. Dragostea lui Dumnezeu se bazează doar pe Dumnezeu, și El te va iubi și accepta așa cum ești.

Acest lucru nu înseamnă însă că putem avea o atitudine delăsătoare și să nu mai dorim să trăim o viață sfântă. O persoană a cărei inimă este întreagă predată lui Dumnezeu are  întotdeauna o dorință sinceră și plină de zel de a fi plăcută Domnului în toate lucrurile, înțelegând în același timp că Dumnezeu nu o va respinge niciodată din cauza greșelilor sau a slăbiciunilor. El vrea să ne iubească și să ne ajute când suntem slabi.

Dă-I voie lui Dumnezeu să te iubească și oferă-I, în schimb, dragostea ta, dintr-o inimă întreagă!


Rugăciune

Doamne, știu că mă iubești, în ciuda slăbiciunilor și greșelilor mele. Îți mulțumesc pentru această dragoste și Îți dăruiesdc inima mea, știind că Tu mă poți folosi atunci când Te urmez cu o inimă întreagă.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon