O inimă tare

O inimă tare

„Inima mea este tare, Dumnezeule, inima mea este tare [neclintită și încrezătoare]; voi cânta, da, și voi suna din instrumentele mele.” (Psalmul 57:7, Biblia amplificată)

Pentru a avea izbândă în viețile noastre și pentru a realiza lucruri mărețe pentru Dumnezeu, este crucial să alegem să fim hotărâți. Biblia spune că Isus „Și-a îndreptat fața hotărât să meargă la Ierusalim” (Luca 9:51) și noi putem face același lucru în timp ce trăim pentru Dumnezeu. Dacă vrem să realizăm ceva demn de remarcat, este important să ne îndreptăm fața „hotărât” în acea direcție și să nu ne dăm bătuți.

Când Îl primești pe Hristos ca Domn și Mântuitor, Satana ți se va împotrivi la fiecare cotitură. El vrea ca tu să renunți! Diavolul nu are de gând să ne felicite doar pentru că am decis să Îl primim pe Hristos. Însă Isus l-a învins deja pe diavol. Satana este un dușman învins. Împotrivirea sa nu e destul de puternică încât să te oprească dacă ești apropiat de Dumnezeu, umblând în puterea și voia Sa pentru viața ta.

Nu cumva să te lași amăgit să crezi că, pentru noi, totul ar trebui să fie ușor în viață. Cere-I ajutor lui Dumnezeu, primește harul Său și hotărăște-te să împlinești voia lui Dumnezeu, să rămâi optimist și bucuros, să pășești în pacea Domnului, orice ar fi.


Mergi mai departe cu o hotărâre sfântă, iar planul lui Dumnezeu se va împlini în viața ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon