O relație care tot crește

O relație care tot crește

Dar cărarea celor neprihăniţi (care nu se compromit) este ca lumina strălucitoare, a cărei strălucire merge mereu crescând (tot mai puternică și mai clară) până la miezul zilei. Proverbe 4:18

Faptul că, a învăța să auzi vocea lui Dumnezeu este un proces, este unul dintre cele mai bune lucruri. Nu este o abilitate pe care o stăpânim; este o relație care se descoperă și de care ne bucurăm. Pe măsură ce relația se adâncește, învățăm să comunicăm cu El mai des, mai profund și mai eficient; învățăm să-L urmăm mai îndeaproape pe Duhul Sfânt; învățăm să ne rugăm cu mai multă încredere; și învățăm să auzim mai clar vocea Lui.

Ai fost vreodată fericit în relația ta cu Dumnezeu, ai simțit că o perioadă a mers bine și apoi, fără niciun motiv aparent, ai început să te simți neliniștit, plictisit, distrat sau nesatisfăcut? Ai simțit vreodată un imbold lăuntric că ceva nu a bine în părtășia ta cu Dumnezeu, sau un îndemn să faci ceva diferit? De cele mai multe ori, când ai astfel de impresii, Duhul Sfânt încearcă să-ți spună ceva.

Omul tău interior (duhul tău, partea din tine care este în comuniune cu Dumnezeu) știe când ceva nu este în regulă în viața ta de rugăciune, deoarece Duhul Sfânt trăiește în duhul tău și te va anunța când trebuie să se schimbe ceva în relația cu Dumnezeu. Trebuie doar să fii suficient de îndrăzneț să urmezi Duhul Sfânt. Dumnezeu știe că suntem pregătiți pentru mai mult și ne cheamă la o comunicare mai profundă cu El și să-I auzim vocea. Dumnezeu este mereu în mișcare și vrea să ne mișcăm împreună cu El. Nu-ți fie niciodată teamă să lași deoparte o cale sau o metodă de a face ceva, și să îndrăznești să faci ceva nou.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu uita: să auzi vocea lui Dumnezeu nu este o abilitate; este o relație.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon