Păstrează simplitatea

Păstrează simplitatea

Dar mă tem ca, după cum şarpele a amăgit pe Eva cu şiretlicul lui, tot aşa şi gândurile voastre să nu se strice de la curăţia şi credincioşia care este faţă de Hristos. 2 Corinteni 11:3

Dumnezeu dorește cu adevărat ca relația și comunicarea noastră cu El să fie simple, dar diavolul ne-a deformat gândirea despre rugăciune, deoarece nu numai că știe cât de puternică este, ci știe și cât de ușor ar trebui să fie pentru noi. Întreabă-te: de ce ne-ar crea Dumnezeu pentru comunicare și părtășie cu El și apoi să complice acest proces? Dumnezeu nu a complicat nimic. El a creat un mod simplu și plăcut pentru ca noi să ne rugăm și să ne bucurăm să petrecem timp cu El. Satana vrea să credem că rugăciunea trebuie să dureze mult timp și că trebuie să urmăm o formulă specifică. El împune rugăciunii reguli și regulamente și fură creativitatea și libertatea de care Dumnezeu dorește să ne bucurăm în timp ce ne rugăm. Satana încearcă să ne împiedice să avem credință și să ne convingă că într-adevăr nu suntem suficient de vrednici să vorbim oricum cu Dumnezeu și că nu putem auzi vocea Lui.

Când ne rugăm, diavolul încearcă întotdeauna să ne condamne spunându-ne că nu ne rugăm suficient sau corect și că rugăciunile noastre nu fac nicio diferență. El încearcă și să ne distragă atenția atunci când ne rugăm. Din aceste motive, oamenii simt adesea că rugăciunea este atât de dificilă și de lipsită de rod, încât se roagă rar.

În general, mulți oameni par frustrați și nemulțumiți de viața lor de rugăciune, dar asta se poate schimba. Putem rosti rugăciuni simple, din inimă, în credință și să fim siguri că Dumnezeu aude și răspunde.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Un „sărut” pentru tine: păstrează simplitatea, soră (sau frate)!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon