Perseverența este răsplătită

Perseverența este răsplătită

Şi oricine a lăsat case, sau fraţi, sau surori, sau tată, sau mamă, sau nevastă, sau feciori, sau holde, pentru Numele Meu, va primi însutit şi va moşteni viaţa veşnică. – Matei 19:29

În anii de început ai slujirii noastre, Dave și cu mine am trecut prin multe teste dificile. A fost nevoie să lucrez la atitudinea mea, să lucrăm la relația din căsnicia noastră și la modul în care administrăm finanțele.

Timp de șase ani mi-am cupărat haine de la second hand. În timp ce din punct de vedere financiar eram pe minus, eu îi învățam pe alții despre aprovizionarea abundentă a lui Dumnezeu pentru viața noastră.

Pe deasupra, în acea vreme nu era popular ca o femeie să predice. Din acest motiv am pierdut prieteni, iar unii membri ai familiei nu au dorit să mai aibă de-a face cu noi.

A fost greu, iar uneori doream să renunț. Acum însă sunt bucuroasă că m-am ținut de Dumnezeu, pentru că astăzi, în toată lumea, sunt oameni care au fost ajutați de ceea ce a făcut Dumnezeu prin slujirea noastră.

În Matei 19, ni se spune că trebuie să lăsăm în spate lucruri „importante” de dragul Domnului și pentru a urma chemarea Sa. La începutul slujirii noatre nu am avut tot ceea ce aveam nevoie, însă acum vedem că s-a meritat să înaintăm.

Perseverează în umblarea cu Dumnezeu chiar și atunci când este greu. Rămâi conectat la El și vei fi răsplătit, când vei experimenta biruința pe care o are pentru tine.


Rugăciune

Doamne, uneori este greu să perseverez în umblarea creștină, însă știu că perseverența va fi răsplătită. Îți mulțumesc că îmi dai puterea de care am nevoie pentru a înainta. Te voi urma doar pe Tine, pentru că doar acest lucru contează cu adevărat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon