Lauda te conduce în prezența lui Dumnezeu

Intrați cu laude pe porțile Lui, intrați cu cântări în curțile Lui! Lăudați-L și binecuvântați-I Numele! (Psalmul 100:4)

Putem auzi vocea lui Dumnezeu în diferite moduri, iar unul din ele este prin laudă și închinare, cu reverență, având inima deschisă la lucrarea Sa. Domnului Îi place să-Și descopere prezența și puterea celor care I Se închină și-L laudă cu adevărat. Atunci când prezența și puterea Lui vin, Îi auzim vocea, vedem minuni, oamenii sunt vindecați, viețile sunt schimbate și au loc transformări din interior spre exterior.

Nu este aceasta parte din ceea ce îți dorești tu în relație cu Dumnezeu? Când vorbești cu El și Îi asculți vocea, nu te rogi în primul rând pentru că vrei să fii schimbat și transformat într-un anumit aspect al vieții tale? Dacă Îi ceri să-ți dea un loc de muncă, aceasta arată că vrei o schimbare. Dacă te rogi ca un om drag ție să vină la Domnul, aceasta constituie o schimbare. Dacă Îi ceri lui Dumnezeu să ți se reveleze mai mult și să te ajute să crești spiritual, aceasta este o schimbare. Dacă te rogi ca adolescentul care locuiește pe strada ta să înceteze să mai folosească drogurile, aceasta este o schimbare. Dacă Îi ceri lui Dumnezeu să te ajute să nu-ți mai pierzi cumpătul atât de ușor, aceasta este o schimbare.

Pentru orice te-ai ruga, unul dintre cele mai bune moduri de a începe rugăciunea este prin laudă și închinare. Aceasta îți va păstra inima deschisă în fața lui Dumnezeu și îți va crea o cale să auzi vocea Lui, pentru ca schimbarea să aibă loc în viața ta.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Când vrei să auzi vocea lui Dumnezeu, închină-te Lui și laudă-L!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon