Primește iertarea și uită-ți păcatul

Primește iertarea și uită-ți păcatul

„… căci le voi ierta nelegiuirea și nu-Mi voi mai aduce aminte [deloc] de păcatul lor.” (Ieremia 31:34, Biblia amplificată)

Orice problemă ai avea sau oricât de rău te simți din cauza acesteia, să nu uiți că Dumnezeu te iubește și vrea să aibă o relație apropiată cu tine. El ți-a oferit o viață nouă în Isus Hristos. El îți va dărui o familie nouă de prieteni creștini care să te iubească, să te accepte, să te aprecieze și să te sprijine. Datorită lui Isus, te vei bucura de o viață victorioasă, căci El este Cel care trăiește în tine și Cel căruia Îi pasă de tine.

Când păcătuiești, te poți pocăi și vei fi iertat. Atunci când Dumnezeu îți arată un păcat din viața ta, recunoaște-l și vei fi uimit de bunătatea Sa. Dumnezeu nu numai că ne iartă, ci El promite și că ne va da uitării păcatul.

Îndurarea lui Dumnezeu este uimitoare și, atunci când Îi primim iubirea, iertarea și îndurarea, putem învăța și cum să le oferim și noi acelor oameni din viața noastră care ne rănesc și ne dezamăgesc. Dacă ești supărat pe cineva, îți recomand să arăți îndurare față de acea persoană, așa cum și Dumnezeu a fost plin de îndurare față de tine. Cu cât mai mult permiți ca iubirea să se reverse dinspre Dumnezeu către tine și, prin tine, către alții, cu atât mai fericit vei fi.

Îndurarea lui Dumnezeu se reînnoiește în fiecare dimineață. În fiecare zi putem găsi un loc nou de unde să o luăm de la capăt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon