Respectă timpul petrecut cu Dumnezeu

Respectă timpul petrecut cu Dumnezeu

Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima. (Ieremia 29:13)

Cu siguranță, trebuie să ne ocupăm de firea noastră pământească, pentru a ține piept duhului de pasivitate care încearcă să ne împiedice să creștem în cunoașterea lui Dumnezeu. Angajamentul de a petrece timp cu Dumnezeu este un angajament la fel de serios care oricare altul pe care îl vom face vreodată.

Dacă aș avea nevoie de dializă din cauza unei boli renale și ar trebui să fiu la spital de două ori pe săptămână la 8 dimineața pentru tratament, cu siguranță nu aș accepta nicio invitație să fac altceva în acel timp, indiferent de cât de atrăgător ar părea sau cât de mult mi-aș dori să fac acel lucru. Știu că viața mea depinde de respectarea tratamentului cu dializă. Ar trebui să fim la fel de serioși față de timpul nostru cu Dumnezeu. Calitatea vieții noastre este influențată de timpul pe care Îl petrecem cu El, așa că părtășia cu El ar trebui să aibă prioritate în programul nostru.

Uneori devenim iresponsabili în respectarea părtășiei noastre cu Dumnezeu, pentru că știm că El este întotdeauna disponibil. Știm că El va fi întotdeauna acolo pentru noi, deci putem să „sărim peste” sau să ne reprogramăm timpul cu El, astfel încât să putem face ceva ce pare mai urgent. Dacă am prioritiza timpul petrecut cu Dumnezeu, s-ar putea să nu avem atât de multe situații „urgente” care tind să fure din timpul nostru.

Când petrecem timp cu Dumnezeu, chiar dacă nu simțim prezența Lui sau nu credem că învățăm ceva, semănăm semințe care vor produce roade bune în viața noastră. Cu perseverență, vei ajunge în punctul în care înțelegi mai mult din Cuvântul lui Dumnezeu, te bucuri de părtășia cu El, vorbești cu Dumnezeu și auzi vocea Lui.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi:  Respectă timpul petrecut cu Dumnezeu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon