Revigorează-te!

Pocăiți-vă, dar, și întoarceți-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se șteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare (Faptele Apostolilor 3:19).

Dumnezeu Își manifestă prezența în multe moduri. De cele mai multe ori nu-L vedem, dar, la fel ca vântul, putem vedea lucrarea pe care El o face în noi. Dacă sunt obosit, îngrijorat, frustrat sau deranjat de cineva și mă simt revigorat după ce am petrecut timp cu Dumnezeu, atunci știu că vântul Duhului Sfânt a suflat peste mine.

Dumnezeu vrea să aducă prospețime în viața ta. Nu fii frustrat sau îngrijorat când răspunsurile se află în interiorul tău. Dacă ești prea ocupat să petreci timp cu Dumnezeu înseamnă că ești prea ocupat și trebuie să faci schimbări în programul tău. Nu trebuie să fii frustrat, supărat și îngrijorat când revigorarea este disponibilă pentru tine.

Învață să nu mai ai o viață ocupată și petrece timp cu Dumnezeu, în același fel în care a procedat și Isus. Nu poți să aștepți ca oamenii din jurul tău să te ajute să-ți faci timp ca să stai cu Dumnezeu. Întotdeauna va apărea cineva care se va gândi că trebuie să faci ceva. Ia-ți timp pe cât posibil dimineața și apoi încearcă câteva „mini-vacanțe spirituale” de-a lungul zilei. Oprește-te din ceea ce faci pentru 2-3 minute, respiră profund, relaxează-te și pur și simplu spune-I lui Dumnezeu cât de mult Îl iubești și cât de multă nevoie ai de El. Liniște-te în prezența Lui și vei fi împrospătat într-un mod extraordinar!


Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi: Nu fii stresat și supărat! Ia-ți timp să fii revigorat în prezența Domnului!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon