Schimbă definiția rugăciunii pe care o ai tu

Залбирлын тухай тодорхойлолтоо өөрчил

Rugaţi-vă neîncetat (cu perseverență). – 1 Tesaloniceni 5:17 (Biblia Amplificată)

Ai auzit vreodată expresia biblică: „Rugați-vă neîncetat”? Pentru mulți, aceasta sună descurajant și imposibil. Cum ar putea cineva să-și plece capul, să îngenuncheze și să se roage douăzeci și patru de ore pe zi?

Trebuie să avem o definiție mai clară și mai practică a rugăciunii. De prea multe ori considerăm că rugăciunea este un proces specific, care are loc doar când suntem într-un loc privat, unde ne izolăm de întreaga lume.

Însă realizezi că, pur și simplu, îndreptarea unui gând către Dumnezeu este tot o rugăciune? E adevărat! Rugăciunea înseamnă comunicare cu Dumnezeu, așa că atunci când Biblia spune să te „rogi neîncetat” înseamnă să fii întotdeauna dispus să comunici cu Dumnezeu. Aceasta ar putea însemna o sesiune de rugăciune de două ore sau ar putea fi ceva atât de simplu, precum conștientizarea prezenței Sale în timpul activității zilnice.

Dumnezeu nu a făcut rugăciunea ceva complicat. El intenționează ca rugăciunea să fie o parte integrantă și continuă a vieții noastre de zi cu zi. Deci, astăzi, schimbă-ți definiția rugăciunii și experimentează bucuria care vine din comunicarea constantă cu Dumnezeul care te iubește.


Rugăciune

Doamne, ajută-mă să-mi schimb definiția rugăciunii și arată-mi metode prin care pot comunica cu Tine mereu. Îți mulțumesc pentru prezența Ta constantă în viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon