Să te gândești mereu la Dumnezeu

Să te gândești mereu la Dumnezeu

„Celui cu inima tare [celui care se gândește la Tine], Tu-i chezășuiești pacea [îl păzești]; da, pacea, căci se încrede în Tine [se bazează pe Tine, speră cu încredere în Tine].” (Isaia 26:3)

Isus a avut mereu părtășie cu Tatăl Său ceresc deoarece El se gândea mereu la Dumnezeu. Poți avea o relație deplină cu cineva numai dacă te gândești mereu la acea persoană. Iată o lecție pe care noi, credincioșii, o putem învăța. Pentru a avea o relație apropiată cu Dumnezeu, este important ca noi să ne gândim mereu la El.

Este extraordinar de înălțător să ne gândim la bunătatea lui Dumnezeu și la toate lucrurile minunate pe care le-a făcut El. Dacă vrem să avem parte de izbândă, atunci trebuie să ne facem timp să medităm în mod regulat la măreția de neegalat a lui Dumnezeu. A-I aduce mulțumiri lui Dumnezeu și a fi conștienți de bunătatea Sa sunt două moduri sigure de a începe să te bucuri de viață.

Isus a spus că Duhul Sfânt ne va oferi o relație apropiată cu El (Ioan 16:7). Dacă alegem să ne gândim la Domnul, atunci El va ajunge să fie mereu pe primul loc în viața noastră, iar noi vom ajunge să ne bucurăm de o relație cu El ce ne va aduce bucurie, pace și victorie în viața de zi cu zi.


Dumnezeu este mereu cu noi, dar este important să ne gândim la El și să fim conștienți de prezența Sa.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon