Slujiți-vă unu pe altul în căsnicie

Slujiți-vă unu pe altul în căsnicie

Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri, cum se cuvine în Domnul. Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele şi nu ţineţi necaz pe ele. – Coloseni 3:18-19

Soțului meu, Dave, îi place ca dimineața să mănânce salată de fructe. Într-o dimineață, Domnul m-a încurajat să fac o salată de fructe pentru soțul meu.

Problema a fost că eu nu doream să îi fac o salată de fructe. Eu mă gândeam: „De ce trebuie să fac întotdeauna acest lucru pentru el?” Cu răbdare, Domnul mi-a adus aminte că a-mi sluji soțul în acest mod era de fapt o slujire pentru El.

Mă întreb câte căsnicii ar fi salvate de la divorț dacă soții și soțiile ar fi dispuși să arate dragoste, slujindu-se unul pe altul. Se pare că astăzi toți doresc să fie „liberi” și Isus chiar ne-a făcut liberi cu adevărat. Totuși, El nu a intenționat niciodată să folosim această libertate în mod egoist. El dorește ca noi să ne slujim partenerul în dragoste.

Chiar îmi iubesc soțul și câteodată acea dragoste este exprimată în cel mai bun mod prin slujire. Cuvintele sunt minunate, dar când umbli în dragoste, dedicarea ta va fi arătată de asemenea prin acțiunile dragostei.

Te îndemn să așezi acțiuni în spatele dragostei tale. Cere-I lui Dumnezeu să-ți arate astăzi cum poți să-ți slujești partenerul și să îl binecuvântezi.


Rugăciune

Doamne, nu doresc să fiu egoist în căsnicia mea. Ajută-mă să îmi slujesc partenerul așa cum Tu dorești de la mine și să îl iubesc mai mult decât doar prin cuvinte.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon