Ține piept fricii; îmbrățișează credința

Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Evrei 11:6

Satana lucrează ore suplimentare încercând să ne umple viața de frică. Deoarece auzim de la Dumnezeu prin credință, trebuie să ne împotrivim cu putere fricii. Biblia spune că al lui Dumnezeu Cuvânt descoperă o neprihănire prin credință care ne conduce la credință (vezi Romani 1:17). Dacă descoperim cine suntem în Isus Hristos și înțelegem cât de mult ne iubește El, putem aborda totul și orice cu o atitudine de credință. Dumnezeu a spus în mod repetat că nu trebuie să ne temem pentru că El este cu noi.

Rugăciunea cu credință ne va ajuta pe noi și pe alții în moduri uimitoare; prin urmare, te încurajez să îți păstrezi credința puternică. Primim voia lui Dumnezeu prin rugăciuni cu credință, dar putem primi și voința diavolului prin frică. Iov a spus că lucrul de care se temea el a venit asupra lui (vezi Iov 3:25), deci asigură-te că trăiești cu credință. Abordează tot ceea ce faci crezând că Dumnezeu este bun și așteptând să primești tot ce este mai bun.

Rugăciunea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le abordăm cu o inimă plină de credință. Aceasta deschide ferestrele cerului și eliberează puterea lui Dumnezeu în viețile și în circumstanțele noastre. Fii foarte atent să nu se strecoare frica în rugăciunile tale ca să te împiedice să primești ce vrea Dumnezeu pentru tine. Dacă ai o problemă serioasă cu frica, îți recomand să îți începi rugăciunile spunând: „Mă apropii de Dumnezeu cu credință astăzi și mă opun oricărei frici.” Acum roagă-te cu îndrăzneală, așteptând să auzi de la Dumnezeu și amintește-ți că Dumnezeu vă răspunde rugăciunilor pentru că El este bun, nu pentru că tu ești perfect.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Să ai inima plină de credință.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon