Urmărind cunoștința adevărată

Urmărind cunoștința adevărată

Cât despre mine, fraţilor, când am venit la voi, n-am venit să vă vestesc taina lui Dumnezeu cu o vorbire sau înţelepciune strălucită.Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos, şi pe El răstignit. -1 Corinteni 2:1-2

Mulți creștini suferă pentru că sunt mult prea ocupați căutând cunoașterea pământească în detrimentul Cuvântului lui Dumnezeu. În cartea prorocului Osea (4:6), Domnul a spus: „Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință…”.

Apostolul Pavel a fost un om educat, cu bogate cunoștințe pământești. El se credea mai bun decât alții și chiar a căutat să omoare creștini, însă Dumnezeu a avut alt plan pentru Pavel. Domnul s-a descoperit lui Pavel într-un mod în care viața lui a fost schimbată pentru totdeauna.

Când el a realizat că, a căuta cunoștința pământească nu se compară cu importanța cunoașterii spirituale, a decis să o caute doar pe cea din urmă.

La fel ca Pavel, avem nevoie să realizăm cât de important este să învățăm lucrurile spirituale.  În loc de a le căuta pe cele pământești, de a ne umple mințile cu lucruri care, până la urmă, nu contează, avem nevoie să studiem, să medităm și să ne umplem mintea de Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă pot spune din propria experiență că a cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu îți schimbă viața. Cum l-a transformat pa Pavel în unul din cei mai puternici creștini ce a trăit pe pământ, la fel te  poate transforma și pe tine, pentru a te conduce în destinul minunat pe care îl ai în Hristos.

Te încurajez astăzi să cauți cunoașterea spirituală pe care o găsești în Cuvântul lui Dumnezeu. Având tot mai mult din Cuvântul lui Dumnezeu în inima și în mintea ta, te va ajuta să găsești ceea ce cauți.


Rugăciune

Doamne,  nu vreau să îmi pierd timpul investind doar în cunoștința pământească care în final nu va mai conta. La fel ca Pavel, ajută-mă să caut mai mult ca orice cunoștința spirituală care o găsesc în cunoașterea Ta și a Cuvântului Tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon