Vino în acord cu partenerul tău

Vino în acord cu partenerul tău

Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. – Matei 18:20

Biblia spune că este mare putere în învoire (acord). Acest lucru este adevărat, în mod special în căsnicie. Soțul meu Dave și cu mine avem personalități total opuse! Dumnezeu ne-a adus în acord din ce în ce mai mult, așa încât am început să gândim destul de asemănător, dorindu-ne în fiecare zi tot mai mult aceleași lucruri. Deși continuăm să avem totuși două personalități diferite, acum putem observa că Dumnezeu a adus diferențele noastre împreună cu un scop.

Dacă dorești să ai putere în căsnicia ta și în viața de rugăciune, atunci trebuie să vă înțelegeți unul pe celălalt. Marea întrebare este: cum e posibil ca un cuplu care nu se înțelege să învețe totuși să ajungă în acord? Acordul intervine atunci când oamenii încetează să mai fie egoiști. Egoismul este centrare pe sine lipsită de maturitate. Cheia este să îți pese de nevoile persoanei de lângă tine, să fii gata să te smerești și să faci tot ce poți pentru a împlini acele nevoi.

Atunci când acest lucru se întâmplă, puteți trăi împreună în înțelegere înaintea Domnului, și ori de câte ori doi sau trei se adună în Numele Său, Dumnezeu este acolo cu ei (Matei 18:20). Alege astăzi împreună cu partenerul tău să căutați înțelegerea și unitatea înaintea Domnului.


Rugăciune

Doamne, doresc să experimentez puterea învoirii în căsnicia mea. Ajută-ne să trăim liberi de orice formă de egoism, așa încât, în mod efectiv, să putem veni împreună în Numele Tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon