Viu Pentru Dumnezeu

Viu pentru Dumnezeu

Tot aşa şi voi înşivă socotiţi-vă morţi faţă de păcat şi vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos (trăind în părtășie continuă cu El), Domnul nostru. Romani 6:11

Oamenii care nu sunt mântuiți sunt morți spiritual. Aceasta înseamnă că nu se pot bucura de comuniune cu Dumnezeu sau nu percep și nici nu urmează îndemnurile Duhului Sfânt. Acești oameni se limitează la cunoștințele lor naturale sau intelectuale și la bunul lor simț; ei nu se pot bucura de privilegiul și puterea de a trăi prin revelație. Când ne naștem din nou și devenim vii spiritual, Dumnezeu ne poate vorbi și ne poate arăta lucruri pe care nu le puteam cunoaște fără revelație divină.

În trecut, am avut slujbe și funcții de responsabilitate în care nu aveam toate cunoștințele naturale pentru a îndeplini sarcinile date. Dar aveam o relație intimă, personală cu Domnul, așa că El m-a condus și m-a ajutat să fac lucruri pe care nu eram complet calificată să le fac.

Nu am studiat niciodată cum să conduc o organizație de slujire sau cum să folosesc în mod eficient comunicarea în masă. Dar Dumnezeu m-a dotat atât pe mine cât și echipa Organizației de slujire Joyce Meyer cu tot ceea ce avem nevoie pentru a sluji în diverse moduri, inclusiv mass-media, din întreaga lume. Dumnezeu ne călăuzește, pas cu pas, prin Duhul Său. Cu fiecare pas de credință pe care îl facem, El continuă să ne învețe și să ne arate ce trebuie să facem în continuare.

Dumnezeu te va înzestra să faci ceea ce El te-a chemat să faci dacă ești în părtășie cu El. Dacă Îl vei căuta cu perseverență și vei asculta de vocea Lui, El te va conduce supranatural. El te va învăța cum să-ți îndeplinești scopurile pentru viața ta – și acestea pot fi mult mai mari decât orice ești în prezent calificat să faci sau îți poți imagina vreodată.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Dumnezeu te va echipa cu tot ce ai nevoie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon