ÎNCREDERE nezdruncinată

Fiindcă oamenii au tendința de a se baza doar pe propriile puteri și de a fi independenți, ne ia ceva vreme până învățăm să ne încredem în Dumnezeu. Acest lucru e îngreunat de experiențele noastre neplăcute care ne învață că nu ne putem încrede întotdeauna în oameni. Însă Dumnezeu acționează cu totul altfel decât oamenii, iar Cuvântul Său ne arată că, prin însăși caracterul Său, El nu poate minți sau înșela.

Prin această carte, sper să vă pot arăta că puteți învăța să vă încredeți nelimitat și să aveți o credință ce depășește orice limită a rațiunii. Scopul nostru ar trebui să fie să ne încredem în totalitate în Dumnezeu, nu numai fiindcă așa Îl cinstim pe Dumnezeu, ci și fiindcă acest lucru ne aduce beneficii uimitoare.

Dumnezeu Se bucură atunci când ne încredem în El. În Evrei 11:6 scrie că „fără credință este cu neputință să fim plăcuți Lui”. Credința și încrederea sunt atât de strâns legate, încât nu pot fi separate. Credința este substanța care Îl invită pe Dumnezeu în viețile noastre. Aceasta Îl menține prezent în viețile noastre și ne face să avem o legătură foarte strânsă cu El.

Descarca
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon