Ji i Vendosur

Ji i Vendosur

Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato që janë mbi tokë, Kolosianëve 3:2

Ne mund të kemi mendësi të drejta dhe të gabuara. Të duhurat na sjellin dobi, dhe të gabuarat na lëndojnë dhe pengojnë përparimin tonë. Me ndihmën e Perëndisë ne mund ta vendosim mendjen në drejtimin e duhur.

Disa njerëz e shohin jetën negativisht sepse kanë përjetuar situata të pakëndshme gjithë jetën e tyre dhe nuk mund të imagjinojnë asgjë të mirë. Por ka edhe njerëz që e shohin gjithçka negativisht thjesht sepse personaliteti i tyre qëndron në atë drejtim. Çfarëdo qoftë shkaku, negativiteti e bën një person të mjerueshëm dhe të pa rritur frymërisht.

Për të gëzuar planin që Perëndia ka për ne, ne duhet të jemi në dakordësi me Të, dhe Ai përfundimisht nuk është negativ!

Me ndihmën e Perëndisë, me punën tuaj dhe me vendosmëri, ju mund ta thyeni mendësinë negative dhe zakonet e vjetra që po përpiqen t’ju mbajnë larg Perëndisë. Djalli nuk dëshiron që ju të depërtoni, sepse ai e di se nëse e bëni këtë, do të shijoni jetën tuaj dhe do të jeni një bekim për të tjerët. Jeta juaj do të ndryshojë, gjë që do të bëjë që shumë jetë të tjera të ndryshojnë. Nëse e vendosni mendjen tuaj në drejtimin e duhur, kjo do t’ju sjellë më afër Perëndisë dhe do t’ju lejojë të përmbushni fatin tuaj të caktuar nga Perëndia.


Prisni që gjëra të mira do të ndodhin për ju dhe përmes jush!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon