Mbaje Jetën Interesante

Dhe çdo gjë që të bëni, ta bëni me dëshirë të mirë, si për Zotin dhe jo për njerëzit, KOLOSIANËVE 3:23

Jeta nuk ishte menduar të ishte pa gjallëri dhe e mërzitshme. Ne nuk jemi krijuar nga Perëndia për të bërë të njëjtën gjë vazhdimisht duke mos patur asnjë kuptim fare. Zoti është krijues. Nëse nuk mendon kështu, vetëm shiko përreth teje. Shumë nga kafshët, insektet, bimët, zogjtë, pemët dhe gjallesat e tjera janë unike, jashtë të zakonshmes dhe krejtësisht mahnitëse.

Je krijuar për të qenë unike, jashtë të zakonshmes dhe gjithashtu krejtësisht e mahnitshme. Kjo është arsyeja pse unë mendoj se është mirë të bësh herë pas here diçka që duket e egër për njerëzit dhe ndoshta edhe për ty. Bëni diçka që njerëzit nuk do ta presin. Do ta mbajë jetën tuaj interesante dhe do t’i mbajë njerëzit e tjerë që të mos mendojnë se ju kanë futur bukur në një kuti të vogël të dizajnit të tyre.

Një grua e mrekullueshme që ishte shtatëdhjetë e gjashtë vjeç tha se qëllimi i saj ishte të bënte të paktën një gjë të egër në javë. A nuk është një ide e mrekullueshme? Nëse me qëllim bëni diçka jashtë normës në baza të rregullta, kjo do t’ju mbajë të mos ngecni në një rrugë të keqe, të mërzitshme dhe pa entuziazëm për jetën tuaj.
Çfarë gjëje të egër do të bëni sot?


Refuzoni të jeni të mërzitur dhe thjesht të çaloni gjithë jetën. Jini krijues dhe shtojini zbavitje çdo gjëje që bëni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon