Prisni të Merrni

Prisni të Merrni

Prandaj Zoti do të presë për t’ju dhënë hir, pastaj ai do të lartësohet, sepse pati mëshirë për ju, sepse Zoti është një Perëndi i drejtësisë. Lum të gjithë ata që kanë shpresë tek ai! Isaia 30:18

Unë dua që ju ta fusni këtë fort në zemrën tuaj: Mund të mendoni për atë që mendoni! Pra, shumë probleme të njerëzve janë të rrënjosura në modelet e të menduarit që përfundojnë duke prodhuar problemet që ata përjetojnë. Mos harroni se veprimet tuaja janë rezultat i drejtpërdrejtë i mendimeve tuaja. Dhe megjithëse armiku u ofron të gjithëve mendime të gabuara, nuk keni nevojë ta pranoni ofertën e tij.

Isaia 30:18 është bërë një prej vargjeve të mia të preferuara. Nëse ju do të meditoni në të, ai do të fillojë të sjellë shpresë të madhe në ju dhe fuqi. Në të, Perëndia po thotë se po pret dikë për t’i dhënë hir ( mirësi), por nuk mund të jetë dikush që ka një qëndrim të thartë dhe mendje negative. Duhet të jetë dikush që po pret që Perëndia të jetë i mirë me të.

A më shumë ta ndryshoni mendjen për mirë, aq më shumë jeta juaj do të ndryshojë për mirë. Kur ti fillon të shohësh planin e Perëndisë për ty në mendimet e tua, do të fillosh të ecësh në të.


Mendja është udhëheqësi ose pararendësi i të gjitha qëndri- meve dhe veprimeve. Gjithmonë mund të presësh gjëra të mira nga Zoti!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon