Të Flasim Hapur Për Stresin

Fillimisht, termi (stres) – “forcë” është përdorur në inxhinieri, dhe i referohet forcës që mund të përballojë një krah ose një tjetër objekt fizik pa u shkatërruar nga ky sforcim. Në kohën tonë, kjo fjalë përdoret për të treguar jo vetëm një tension fizik, por edhe një tension mendor apo emocional. Si qënie njerëzore, ti dhe unë jemi të ndërtuar për të përballuar një masë normale stresi. Perëndia na ka krijuar që të durojmë një masë të caktuar trysnie dhe tensioni. Problemi vjen kur ne e sforcojmë veten tonë përtej kufijve, përtej asaj që mund të përballojmë pa pësuar një dëmtim  të përhershëm.

Shkarko
Straight Talk on Stress ALBANIAN
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon