Thuaji Se I Dua

Perëndia dëshiron një familje, prandaj na bëri të jemi fëmijët e Tij. Ai nuk dëshiron që ne të veprojmë si foshnja, por si fëmijët e Tij. Ai dëshiron që ne të mbahemi, të besojmë e të mbështetemi tek Ai, ta duam dhe ta lejojmë të na dojë. Ai dëshiron që ta besojmë dhe të drejtohemi tek Ai kur kemi nevojë. Ai dëshiron të ketë një marrëdhënie personale me ju.

Shkarko
Thuaji Se I Dua
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon