Bodite tisti, ki ga Bog išče

Kajti Gospodove oči gledajo sem in tja po vsej zemlji, da izkaže svojo močno pomoč tem, katerih srce mu je popolnoma vdano … (2 Kroniška 16,9)

Bog išče ljudi, ki so goreči za iste stvari, za katere je goreč On sam. Išče ljudi, ki bodo z nerazdeljenim srcem iskali Njega. Išče ljudi, ki bodo imeli radi svoje sodelavce, sosede in domače; tiste, ki predano ljubijo izgubljene, uboge in tiste, ki potrebujejo pomoč. Išče tiste, ki so voljni začeti delati to, kar nam Sveto pismo naroča.

Druga kroniška knjiga 16,9 pravi, da Bog vedno išče ljudi, da okrepi tiste, ki so mu z vsem srcem predani.

Ste eden izmed tistih ljudi? Če niste, vas želim spodbuditi in vam dajem vedeti, da ste lahko tista oseba, ki jo Bog išče.

Ne glede na to, ali že dolgo poznate Gospoda ali ste pravkar začeli novo življenje v Njem, ste lahko tista oseba, ki bo goreče iskala Boga in poslušala Svetega Duha. Vi ste lahko tista oseba, ki lahko aktivno spremeni življenje ranjenih ljudi.

Dvignite se danes in bodite oseba, ki jo Bog išče.

Kratka molitev

Bog, bolj kot karkoli drugega si želim biti tisti, ki ga Ti sam iščeš na zemlji. Vodi me tja, kamor Ti želiš, da grem, in oblikuj me v osebo, ki ljubi druge, uboga Tvojo Besedo in Te resnično pozna.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon