Bog ima veliko povedati

Bog ima veliko povedati

Je pa še veliko drugega, kar je storil Jezus. Če bi to [natančno] popisali eno za drugim, mislim, da ves svet ne bi mogel obseči knjig (ne bi imel zanje dovolj prostora), ki bi jih bilo treba napisati. (Janez 21,25)

Bog želi nam kot svojim otrokom veliko razodeti. Če se odločimo, da bo poslušanje Boga naš življenjski slog, potem Mu moramo biti poslušni, kadar nam spregovori. Vsakič ko prisluhnemo in ubogamo, naraste naša občutljivost na glas in srce Boga.

Imamo priložnost, da smo, kot to rada poimenujem, vseživljenjski učenci. Prav vsak dan svojega življenja se želim česa naučiti. Naša hoja z Bogom je nenehno potovanje. To je utrudljivo, saj moramo slišati Boga in se podrediti vodstvu Svetega Duha. Sveti Duh ima vedno kaj, kar nas uči danes in vsak dan. Ne berite Svetega pisma, kot da samo izpolnjujete dnevno dolžnost, ampak se mu približajte v želji, da se naučite nekaj novega, česar še niste vedeli. Sveti Duh je naš Učitelj; prepričana sem, da ima nekaj posebnega za nas vsak dan, če bomo le odprli svoje srce in prisluhnili. Naj bo klic našega srca: »Bog, želim se naučiti več in več o tebi in Tvojih poteh, in želim Te ubogati nemudoma.«


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Neprestano se učimo in rastemo v Kristusu. Poglejte, kako daleč ste že prišli, ne le, kako dolga pot vas še čaka.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon