Bog odpira in zapira vrata

… To govori Sveti, Resnični, On, ki ima Davidov ključ: če odpre, ne bo nihče zaprl, če pa zapre, ne bo nihče odprl. (Razodetje 3,7)

V življenju pridejo odločilna obdobja, ko moramo biti prepričani, da jasno slišimo Boga. Ni vedno lahko razločiti Njegovega glasu od našega čustvenega toka. Ampak iz izkušenj vem, da Bog lahko odpre vrata priložnosti, ki jih nihče ne more zapreti, in On lahko prav tako zapre vrata, ki jih mi ne moremo odpreti.

Kar nekaj let sem zapravila, ko sem poskušala, da se uresničijo stvari, ki sem jih želela početi v življenju. Posledica pa sta bila nezadovoljstvo in razočaranje. Sem pa ugotovila, da nam bo takrat, ko se zanašamo na Boga, iščemo Njega in Njegov popolni čas, On dal milost in nam bo olajšal stvari. Vodi nas korak za korakom. Če boste naredili korak naprej v napačno smer, vam bo dal to vedeti, še preden bi šli predaleč.

Zavedajte se, da so Njegove misli nad vašimi. On vidi konec že na začetku. Vse Njegove poti so prave in zanesljive. On ve, kaj osmisli vaše življenje in On to lahko uresniči. Poslušajte Njegov glas in ne boste zavedeni niti ogoljufani.

Kratka molitev

Gospod, zaupam Ti, da boš odprl prava vrata v mojem življenju in zaprl napačna. Tudi če ne vem, kaj naj naredim, verujem, da Te lahko slišim in sledim Tvoji volji.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon