Duhovna sila

Duhovna sila

Kako bi jih eden mogel poditi tisoč in dva pognati v beg deset tisoč, da jih ni prodala njih Skala in da jih Gospod ni izročil? (5 Mojzes 32,30)

Kot sem že povedala, Bog odgovarja na molitve strinjanja, ko ljudje, ki molijo, že izražajo strinjanje v svojem vsakodnevnem življenju. On tako ceni ljudi, ki plačajo ceno za enotnost, strinjanje, skladnost in složnost, da jim pravzaprav pravi: »Ko tako pridete skupaj, se moja moč sprosti med vami. Moč vašega strinjanja je tako silovita, da boste prodrli – brez sence dvoma. Jaz bom to naredil.«

Vidite, strinjanje je tako močno, da je načelo množenja, ne seštevanja. Zaradi tega današnja vrstica pravi, da jih eden lahko podi tisoč, dva pa deset tisoč. Če bi strinjanje temeljilo na seštevanju, bi jih eden podil tisoč, dva pa dva tisoč. Vendar enotnost zapoveduje Božji blagoslov – Božji blagoslov pa prinaša pomnožitev. To je razlog, da je molitev resničnega strinjanja močna in mogočna sila na duhovnem področju.

Ko smo razdeljeni, postanemo šibki, ko pa smo složni, smo močni. Zagotovo je moč, ki nam je na voljo, vredna napora, ki je potreben za ohranjanje enotnosti in harmonije. Ne glede na to, kaj kdo dela ali česa ne dela, vi izpolnite svoj del in Bog vas bo blagoslovil.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Ne morete vsakogar privesti do strinjanja, lahko pa zavrnete, da vas vznemirijo.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon