Koga Bog uporablja?

 … Bog si je izvolil (namenoma izbral), kar je nespametnega na svetu, da bi osramotil modre, in kar je slabotnega na svetu, si je Bog izvolil, da bi osramotil, kar je močnega.           (1Korinčanom 1,27)  

Bog me je izbral, da sem Njegova usta in da učim Njegovo Besedo. Ljudje me poslušajo, ker me je Bog mazilil, naj govorim Zanj – To je del Njegovega namena zame. Bog bo mazilil vsakogar, kogar izbere za delo. To vključuje tudi vas.

Koga Bog uporablja? Sveto pismo pravi, da On izbere, kar se nam zdi neverjetno. On uporablja običajne, navadne ljudi, take, kot smo mi.

Ko sem začela pridigati Evangelij, me je nekaj prijateljev zavrnilo. Mislili so, da tega ne bi smela delati, ker sem ženska. Pravzaprav so mi rekli, da tega ne morem delati.

Jaz pa sem pridigala, ker mi je Bog naročil, naj to delam in sem zaupala. Ker mi je On rekel, da to lahko naredim, potem to lahko naredim. Ista resnica velja za vas. Če ste voljni in navdušeni nad namenom, ki ga je On položil v vaše srce, lahko Bog po vas naredi čudovite stvari!

Bog lahko mogočno uporabi vsakega običajnega človeka. Samo verjemite, da vas On lahko uporabi, in bodite dovolj drzni, da sprejmete namene ali vizijo, ki jo je položil v vaše srce. Vi ste bili izbrani!

Kratka molitev

Bog, ker si me Ti izbral, ne bom dvomil/-a o cilju, ki ga imaš zame. Hvala, ker imam namen v Tebi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon