Sprejemajte Božjo moč preko molitve

Jezus je v dneh svojega življenja na zemlji daroval molitve in prošnje s silnimi klici in solzami njemu, ki bi ga mogel rešiti smrti, in bil je uslišan zaradi svoje vdanosti Bogu. (Hebrejcem 5,7)

Molitev je tako močna in vplivna, ker spoji srca ljudi na zemlji s srcem Boga v nebesih. Ko molimo, se povežemo z Bogom in On nepojmljivo vpliva na naše vsakdanje življenje.

Prepričana sem, da je molitev ena izmed največjih moči, ki so nam na razpolago v vsem vesolju. To se morda sliši kot drzna izjava, ampak je res!

Molitev odpira vrata delovanju Boga. Je aktivnost, v katero se lahko vključimo na zemlji, kadar potrebujemo nebeško moč. Ta vstopi v naše življenje in prinese modrost, usmeritev, spodbudo ali čudežni prodor. Molitev nas poveže z Božjo močjo – in to je razlog, zakaj ima večjo silo kot karkoli drugega, kar si sploh lahko predstavljamo. Celo Jezus je takrat, ko je bil na zemlji, potreboval molitev in sprejemal je njeno moč.

Edino Božja moč lahko prinese mir in radost, podeli modrost, vnese občutek vrednosti in namena v posameznikovo življenje in dela čudeže vseh vrst.

Želite videti, da ta moč deluje v vašem življenju? Torej dajte molitvi prednost.

Kratka molitev

Gospod, moč molitve je tako osupljiva. Želim se povezati s Teboj in videti, kako deluješ v mojem življenju. Zato se zdaj obvezujem in predajam, da bom neprenehoma ostajal v molitvi s Teboj.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon