Bog otvara i zatvara vrata

Bog otvara i zatvara vrata

’’…Ovo govori Sveti i Istiniti, Onaj koji ima ključ Davidov – ono što on otvori, niko ne može da zatvori, i ono što on zatvori, niko ne može da otvori.’’ Otkrivenje 3:7

Postoje periodi u našem životu kada je posebno važno da znamo da jasno čujemo Boga. Nije uvek lako čuti Njegov glas kada nas emocije preplave. Ali iz iskustva znam da Bog može da otvori vrata koja niko drugi ne može da zatvori, i da može da zatvori vrata koje ne možemo da otvorimo.

Provela sam mnogo godina pokušavajući da učinim da se dogode stvari koje želim da radim u životu. Rezultat toga su bili razočarenje i isfrustriranost. Ali sam otkrila da kada zavisimo od Boga, on će nam učiniti uslugu i olakšati nam stvari dok tražimo Njega i Njegovo pravo vreme. On nas vodi korak po korak. Ako načiniš jedan korak u pogrešnom smeru, Bog će ti to pokazati pre nego što odeš predaleko.

Budi svestan da su Njegove misli iznad tvojih milsi. On vidi početak i kraj. Svi Njegovi putevi su ispravni i sigurni. On zna šta ima smisla sa tvoj život i može to da učini. Slušaj Njegov glas i nećeš biti prevaren.

Početak molitve:

Bože, verujem da ćeš otvoriti prava vrata u mom životu i zatvoriti pogrešna. Čak i kada ne znam šta da radim, verujem da mogu da čujem Tvoj glas i sledim Tvoju volju.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon