Dosegnuti druge ljude

Dosegnuti druge ljude

’’ako daš sve od sebe da nahraniš gladnoga i podmiriš potrebe potlačenoga, tada će tvoja svetost zasijati u tami i tvoja noć će biti kao podne.’’ Isaija 58:10

Bog pomaže ljudima koji su povređeni i u potrebi. Tokom godina, kako sam postajala bliža Njemu i kao je moja ljubav prema njemu rasla, postala sam odlučna da svaki dan živim na način da nečiji život učinim boljim. Božija strast u tome je postala i moja.

Dosezanje drugih ljudi bi trebalo da bude prioritet hrišćanskog života.

Potrebni su odlučnost i posvećenost da bismo pomogli drugima, ali to je način na koji Bog želi da živimo. Bog kaže da kada istinski dajemo i izlivamo sebe za druge, On će nas koristiti. Prepisi Isaiju 58:10)

Ako Hristovu ljubav doneseš drugim ljudima tvoj mir i radost će se povećati i učiniti da tvoje borbe nestanu. Iskusićeš zadovoljstvo pravljenja razlike tako gde se to računa.

Zato dobro razmisli: Da li treba da reorganizuješ svoje prioritete i učiniš da Božija strast postane tvoja strast? Moli se da ti pokaže kako da dosegneš druge ljude i doneti Njegovu svetlost i ljubav onima kojima je najpotrebnija.

Početak molitve:

Gospode, želim da Tvoja strast bude moja strast. Pomozi mi kako da preuredim svoje prioritete i desegnem ljude na način na koji ti želiš.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon