Imaš potencijal

Imaš potencijal

’’Isus ih pogleda, pa reče: ’’Ljudima je to nemoguće, ali Bogu nije, jer Bogu ništa nije nemoguće.’’ Marko 10:27

Zadivljujeće je koliko darovitih ljudi sedi na marginama života i ne radi ništa. Oni nikada ne prave korak napred kako bi koristili darove koje im je dao Bog jer, pre svega, ne veruju da su poseduju bilo kakav dar. Da li si ti jedan od njih?

Istina je da je Bog svakome od nas darovao talente i sposobnosti. On ima veliki plan za tebe i opremio te je da činiš velike stvari za Njegovo Kraljevstvo. Sve dok ne vidiš sebe na način na koji te On vidi i ne počneš da veruješ da ti je dao darove, nećeš moći da ispuniš potencijal koji ti je Bog dao.

Ukoliko se boriš sa niskim samopoštovanjem, lošom slikom o sebi i nedostatkom samopouzdanja, želim da znaš da te je Bog stvorio sa neverovatnim potencijalom. Kada veruješ Bogu i da možeš da uradiš sve što On kaže da možeš, ispunićeš Njegovu sudbinu za svoj život.

Zapamti, ’’sve je moguće sa Bogom’’. Kada svoju pouzdanje staviš u Njega, bićeš slobodan da ispuniš svoj potencijal.

Početak molitve:

Bože, pomozi mi da sebe vidim Tvojim očima, sa svim darovima i talentima koje si stavio u mene. Verujem da si me stvorio sa velikim potencijalom zato što si ti veliki Bog. Danas, svoje pouzdanje stavljam u Tebe i verujem da je sa Tobom sve moguće!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon