Ne brini se…Slavi Ga!

Ne brini se...Slavi Ga!

”Bojte se Gospoda, vi sveti njegovi, jer koji ga se boje ničin ne oskudevaju.” Psalam 34:9

Sećam se, jednog jutra sam sela da se pomolim i umsto toga, počela sam da brinem o situaciji u kojoj sam se tada nalazla i da razmišljam šta ću da uradim povodom nje.

Iznenada sam čula tihi glas u mom duhu Joyce, jel uzvisuješ svoj problem ili mene? Bog je bio više nego voljan da se nosi sa mojim problemom, ako sam ja bila voljna da zaboravim svoj problem i provedem vreme slaveći Ga..

Kada slavimo Gospoda, oslobađamo se mentalnog i emocionalnog tereta koji nas opterećuje. Božija veličanstvenost proguta problem. Kada svoj pogled držimo na Bogu i slavimo Ga, možemo da vidimo Njegov plan za naš život koji je uvek dobar za nas. Biblija govori da onima koji sa strahopoštovanjem slave Boga ništa ne nedostaje. Da li želiš da znaš da će sve tvoje potrebe biti zadovoljene? Onda zapamti, Slavi Ga, i ne brini.

Bez obzira na teškoće sa kojim se suočavaš, nastavi da slaviš Boga i daj mu slavu. Vera će porasti u tvom srcu, i pobedićeš.

Početak molitve:

Bože, neću se brinuti. Umesto toga, biram da te proslavljam. Veliki si i moćan, znam da su moje potrebe zadovoljene zbog tvoje dobrote i ljubavi prema meni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon