Predati sve Bogu

Predati sve Bogu

’’Poštuj Gospoda imanjem svojim i prvinama od svega dohotka svog; I biće pune žitnice tvoje obilja, i presipaće se vino iz kaca tvojih.’’ Priče Solomunove 3:9-10

Mnogi ljudi žele da primaju od Boga, ali nisu spremni da Mu sebe predaju. Dobro je da često preispitujemo svoj život i stanje našeg srca kako bismo ostali usresređeni na Boga, voljni da dajemo i spremni da učinimo sve što nam stavi u srce. Dolazi vreme kada ćemo se obavezati da ćemo davati sebe, svoje vreme i novac za Božije delo.

Ne dopusti da te đavo mislima o strahu odvrati od davanja. Isus nas poziva da ne budemo zabrinuti ni za šta, jer Bog zna naše potrbe i obećava da će se brinuti za nas (vidi Matej 6:25-34).

Priče Solomunove 3:9-10 kažu Poštuj Gospoda imanjem svojim i prvinama od svega dohotka svog; I biće pune žitnice tvoje obilja, i presipaće se vino iz kaca tvojih. Kada sve svoje predaš Bogu, On će biti veran i pobrinuće se za tebe.

Predaj se Bogu. Predaj mu sve što jesi, sve ono čemu se nadaš, svoje snove, vizije, nadanja i želje. Učini da sve bude Njegovo, i On će svoju moć pokazati u tvom životu.

Početak molitve:

Bože, predajem ti danas sve: svoje ruke, usta, misli, telo, novac, vreme. Sve što imam pripada Tebi. Želim da danas ispunim Tvoju volju.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon