Primi Božije isceljenje u celom svom biću

‘’Dragi moj, želim ti da budeš zdrav i da ti u svemu bude dobro, kao što je dobro i tvojoj duši.’’ Treća Jovanova 1:2

Tvoje celokupno biće – duh, duša i telo – su veoma dragoceni za Boga i igraju važnu ulogu u Njegovom planu. On ti je poverio odgovornost za održavanje svakog dela. Postoje trenuci u našem životu kada ono što možemo da uradimo nije dovoljno, kada treba da verujemo za nešto što samo On može da učini.

Možda ti je potrebno fizičko isceljenje, kao što je meni trebalo kada sam se osamdesetih godina borila sa rakom dojke. Možda ti je potrebno da budeš mentalno ili emocionalno isceljen, kao što je meni bilo potrebno nakon svih zlostavljanja koje sam doživela kao dete. Šta god da je u pitanju, Božija Reč nas uverava da Bog želi da budemo zdravi u svim delovima našeg bića.

Kada smo bolesni na bilo koji način, to nas sprečava da radimo stvari koje nas je Bog pozvao da radimo i uživamo u njima. Bog je isplanirao sjajnu budućnost za tebe, i biti zdrav – telesno, duševno i duhovno – je bitan deo spremnosti da radiš ono što te je Bog pozvao. Moli se za njegovu isceljujuću silu danas.

Početak molitve:

Bože, hvala Ti zato što Ti je stalo do svakog dela mog bića. U svakom delu mog života koji je oštećen, primam Tvoje isceljenje.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon