Slušaj šta ti Bog govori

‘’Kada bi im samo srce bilo takvo da me se uvek boje i drže se mojih zapovesti. Tada bi njima i njihovoj deci bilo dobro doveka.’’ 5:29

Bog ne govori samo vođama u službi. On govori svima koji imaju lični odnos sa Njim. Mnogo ljudi ne očekuje da čuje stvari od Boga, ali u stvranosti, On govori svima nama. On govori i Tebi.

Naravno, ne možete da ga čujete i uradite ono što vam kaže, ako ne slušate Njegov glas. Sluša se čitanjem Biblije, provođenjem vremena u Njegovoj prisutnosti i pripremanjem srca da svakodnevno prima od Njega. Na taj način možete slediti Njegove instrukcije i držati se Njegovih zapovesti.

Pročitaj Ponovljeni zakon 5:29. Možeš li da čuješ ozbiljnost u Božijem glasu dok On ovo govori? On želi da se držimo Njegovih zapovesti kako bi nama bilo dobro. Brine se o našem blagostanju i zna da je jedini način da se brine za nas ako smo voljni da slušamo i budemo poslušni.

Neka ti odnos sa Hristom bude životni stil i budi veran izvršilac Reči. Slušaj Njegovu mudrost i sledi je danas.

Početak molitve;:

Gospode, verujem da mi govoriš, želim da poznajem Tvoj glas. Slušaću i živeti ono što mi govoriš da učinim jer znam je da to za moje dobro.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon