Бога неможливо переплюнути в щедрості

Бога неможливо переплюнути в щедрості

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Давайте і дадуть вам… Бо якою ви мірою міряєте (мірою, якою ви визначаєте благодійність), такою відміряють вам. – Лука 6:38, АМР

Деякі люди немудро ставлять гроші, або світову систему цінностей, вище за Бога. Але в Біблії, книзі Одкровення 18 розділі, читаємо попередження: якщо понад усе покладатися на гроші, то вони й підведуть. Я усвідомила, що стосовно грошей, варто робити лиш одне — намагатися переплюнути Бога у плані щедрості. (Звісно, на ділі вам це ніколи не вдасться, та, хоча б спробувавши зробити це, ви отримаєте просто вражаючі результати.)

Поза всяким сумнівом, що більше ми віддаємо, то більше підкоряємося Богові у фінансовому плані — то більше Він нас благословить. Почавши чинити добро іншим людям, скоро ми спіймаємо себе на тому, що почуваємося більш щасливими і вдоволеними, ніж були раніше.

Суспільство радить нам вкладати все, що маємо, у світову систему цінностей і постійно працювати, щоб заробити якомога більше грошей. Але спробувавши так жити, ми насправді ніколи не матимемо чогось, що є дійсно важливим, — особливо радості. Також ми не зможемо значною мірою насолодитися грошима, які маємо, коли не використовуватимемо їх так, як хоче того Бог. Можливо, ці принципи не співпадають із тим, що диктує нам світова система цінностей, але не в Божих планах для вас просте заробляння і накопичування грошей. Бог стверджує, що тільки віддаючи, ви врешті-решт матимете набагато більше грошей, ніж спочатку. Я кидаю вам виклик: станьте вже сьогодні більш великодушною людиною. Повірте, вам ніколи не вдасться переплюнути Бога в щедрості.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я знаю, що Твоє ставлення до моїх фінансів відрізняється від ставлення світу до них. Але також я впевнений: коли я віддаю у цілковитій слухняності Тобі, то гарантовано Ти подбаєш про мене. Мої гроші належать Тобі, і я буду використовувати їх так, як Ти вважаєш за потрібне.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon