Бог застосовує різних людей

Бог застосовує різних людей

І (Його дари відрізняються один від одного, адже Він Сам) настановив одних за апостолів, одних за пророків, а тих за благовісників, а тих за пастирів та вчителів. (Його задум полягав у тому),щоб приготувати святих на діло служби,(зробити їх досконалими й дати їм усе потрібне). —До Ефесян 4:11–12, АМР

Один із способів, за допомогою яких Бог звертається до нас, — це через людей. Іноді Він робить це через наших друзів або рідних, а інколи — через пасторів, учителів, євангелістів, апостолів і пророків, яких приводить у наше життя. Господь особливим чином обдаровує цих людей для допомоги віруючим і, як читаємо в нашому сьогоднішньому вірші, “дає їм усе потрібне”.

Окрім усіх інших дарів, Господь наділив мене даром учителя Божого Слова. Хоча він і став неймовірним благословенням у моєму власному житті, та Бог, по суті, вклав його в мене заради блага інших людей. Дехто чомусь вирішує, що я і моє вчення йому не подобаємося. Інші люди не вірять, що Бог покликав мене до служіння. Сприймаючи це за істину, вони вгашають роботу, яку Святий Дух міг би здійснити в їхньому житті навіть не через мене, а через той дар, який Сам Бог у мене вклав. Те саме я можу сказати й про інших служителів. Бог своєю великою милістю вклав у них дорогоцінні дари, і завжди будуть люди, які відкриють своє серце для цих дарів, але знайдуться й такі, хто цього не зробить. Ми повинні навчитися приймати Боже Слово від різних людей. Ми припускаємося великої помилки, надто сильно зосереджуючись на одному глечику, що його використовує Бог, і забуваючи про те, що саме Він хоче діяти через нього в нашому житті.

Дозвольте Богові звертатися до вас через кого завгодно, хай кого Він обере, і не закривати свого серця перед словом, яке Він вам хоче дати. Не відвертайтеся від людини, яку Бог посилає у ваше життя.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Навчіться приймати Слово від різних людей і цінуйте дар, вкладений Богом у них заради вашого добра.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon