Бог звертається до вас

Бог звертається до вас

А коли прийде Він, Той Дух правди, (що приносить у ваше життя істину), Він вас попровадить до цілої, (повноцінної, досконалої) правди. – Іван 16:13, АМР

Ця істина багатьом може здатися надто очевидною, та я вірю, що й досі багато в кого виникає питання, чи дійсно Бог звертається до людей. Чи ставили ви колись це чітко сформульоване питання? А, може, ви й досі питаєте себе, чи звернеться коли-небудь Бог і до вас? Сподіваюся, ви зрадієте ствердній відповіді на це питання.

Коли земний шлях Ісуса наближався до завершення, Він промовив до Своїх учнів: «Я ще маю багато сказати вам, та тепер ви не можете знести. А коли прийде Він, Той Дух правди, (що приносить у ваше життя істину), Він вас попровадить до цілої, (повноцінної, досконалої) правди» (Іван 16:12-13). Цими словами Ісус звертався до людей, з якими провів останні три з половиною роки Свого життя. Тим не менше, у Нього і тоді ще було багато всього, чим Він хотів з ними поділитися. Особисто мені це здається дуже дивним, адже я вважаю, що, проведи Ісус зі мною наодинці три з половиною роки, я вже точно вивчила б усе можливе, не гаючи часу на щось другорядне у своєму житті.

Ісусові завжди є що нам сказати, адже раз за разом ми стикаємося з новими життєвими ситуаціями, через які Він прагне нас провести. Саме тому Ісус дав нам Свого Святого Духа ― тепер завдяки Йому, ми можемо постійно чути голос Бога, хоча Він і не перебуває фізично поруч із нами.

Бог прагне щодня звертатися до вас особисто. Він хоче крок за кроком привести вас до всіх тих чудових речей, які Сам приготував для вас.

Бог-Отець дасть дар Свого Духа всім, хто прохатиме (див. Євангеліє від Луки 11:13). Я хочу ще раз наголосити на тому, що кожен спроможний і може чути голос Бога, слідуючи щодня за Святим Духом. А ви чуєте, що Він каже вам сьогодні?


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я благаю Тебе, веди мене Своїм Святим Духом. Я вірю, що Ти звертаєшся до мене, і тому хочу почути все, що Ти мені кажеш.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon