Бог знає, як донести Своє послання

Бог знає, як донести Своє послання

І будеш ти слухатися (голосу) Господа, Бога свого… —Второзаконня 27:10, АМР

Як вам уже відомо, іноді Бог звертається до нас через інших людей. Пам’ятаю, як колись Він звернувся до мене через Дейва стосовно певної ситуації, що виникла в моєму житті. Почувши чоловікову розповідь про це, я дуже розсердилася. Тоді Дейв просто сказав мені: “Роби з цим усе, що захочеш; я лише передаю тобі слова Бога”. Усвідомте, він не намагався переконати мене в тому, що це послання є правдою; він просто повідомив мені інформацію, що, як йому здавалося, надав йому Бог. Протягом наступних трьох днів Господь переконав мене в тому, що слово, Ним дане Дейвові, насправді було істинним. Я пролила багато гірких сліз, адже мені було соромно визнати, що Дейв був правий! Однак завдяки тому слову знання я збагнула, чому в мене виникають труднощі в певній сфері життя. Я настійно шукала відповіді в Бога стосовно цієї ситуації, однак небеса мовчали. Дякувати Богові, Дейв дав мені чітку й зрозумілу відповідь. Але не тут то було: остання мені не сподобалася, адже нею Бог докорив мені за звичку засуджувати людей і пліткувати. Мабуть, Господь відповів мені через Дейва, бо знав, що від Нього особисто я не зможу й не схочу прийняти таке зауваження. Мені навіть важко пояснити, як сильно цей випадок вплинув на моє життя. Впевнена, виріши Бог особисто звернутися до мене, я все одно вивчила б свій урок, проте ефект був би зовсім інший. Саме тому роль посланця випала Дейвові.

Наостанок дуже раджу вам бути готовими чути те, що Бог намагається вам сказати через вірних людей. Затямте, вони чують Його голос і люблять вас достатньо сильно для того, щоб переказати усе, що Він хоче вам повідомити.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Щодня прохайте Бога звертатися до вас так, як Він захоче, щоразу, коли Він захоче, і через будь-яку людину, що Він обере.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon