Бог може врятувати вас

Бог може врятувати вас

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І сказав Давид: Господь, що врятував мене з лапи лева та з лапи ведмедя, Він урятує мене з руки цього филистимлянина. І сказав Саул: Іди, і нехай Господь буде з тобою! – 1 Самуїла 17:37

У скрутні часи, у часи випробувань іноді буває дуже легко дозволити собі думати, ніби Господь не може врятувати нас. За бажання підкріпити свою віру, спробуйте згадати про численні уривки зі Святого Письма, в яких можна прочитати, як Бог рятував Своїх дітей від лиха.

У Першій книзі Самуїла розповідається, що Давид знав про свою перемогу над Голіафом, адже раніше Бог уже рятував його від лева і ведмедя. У книзі Даниїла третьому розділі Шадрах, Мешах і Авед-Него відмовилися підкоритися царському наказу і вклонитися його ідолові. Натомість вони не перестали поклонятися Богові, в результаті чого були кинуті у вогняну піч, розігріту усемеро сильніше, ніж зазвичай. Та Бог врятував їх від цього лиха — від них навіть не пахло димом! Він ба навіть з’явився їм у вогні і ходив разом із ними посеред печі! Даниїл — це ще один приклад готовності і спромоги нашого Бога спасти нас. Коли його кинули у лев’яче лігво за його молитву до Господа, то він на власному досвіді пізнав, що Бог може врятувати його, адже вийшов із леговища абсолютно неушкодженим, тоді як його вороги потерпіли нищівну поразку (див. 6 розділ книги Даниїла).

Чи помітили ви певну тенденцію у всіх цих прикладах? Коли Божі люди ступають крок за вірою, виконуючи Господні накази, то Він, помічаючи їхні старання, дарує їм перемогу. Бог може врятувати Своїх дітей від будь-яких складних життєвих обставин. Пам’ятайте, що Його сила і здатність спасти вас більша за будь-яку вашу проблему.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, Ти неодноразово рятував Своїх дітей від халеп і неприємностей. Я знаю, що Ти і мене не підведеш. Тобі до снаги владнати мою ситуацію, тому я цілковито довіряю Тобі

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon