Бог може звільнити з в’язниці минулого

Бог може звільнити з в’язниці минулого

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

На Мені Дух Господній, бо Мене Він помазав, щоб Добру Новину звіщати вбогим. Послав Він Мене проповідувати полоненим визволення, а незрячим прозріння, відпустити на волю помучених… – Лука 4:18

У своєму житті я пережила багато насилля, бо зростала у неблагополучній, проблемній родині. Моє дитинство було сповнене страху й мук. І навіть у дорослому віці, коли я вже як жінка почала жити для Христа і підтримувати стиль життя, притаманний християнці, я вірила, що моє майбутнє завжди буде заплямоване моїм минулим. Я розмірковувала: «Як може людина з таким минулим, як у мене, оговтатися від колишньої кривди? Це точно неможливо!» Але Ісус сказав: «На Мені Дух Господній… Послав Він Мене проповідувати полоненим визволення». Ісус прийшов у цей світ, щоб відкрити двері в’язниці і звільнити полонених.

Я не могла рухатися вперед у житті, допоки не усвідомила, що Бог прагне звільнити мене з в’язниці минулого. Мені довелося твердо повірити, що ні моє колишнє, ні моє нинішнє життя не зможуть на мене впливати, допоки я сама їм цього не дозволю. Я мусила дати Богові дозвіл дивовижним і надприродним чином звільнити мене від мого минулого.

Можливо, ваше минуле було жахливим і досі впливає на ваше теперішнє життя, роблячи з вас негативну людину і дуже пригнічуючи. Та хочу запевнити вас: колишнє життя не повинно впливати на майбутнє або на ваше сьогодення! Дозвольте Богові розбити ланцюги вашого минулого.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я вірю, що Ти сильніший за моє минуле. Разом зі свободою, яку Ти мені дав, я приймаю рішення здійснити Твій задум щодо мого життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon