Бог сильний звільнити вас від сорому

Бог сильний звільнити вас від сорому

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

За ваш (колишній) сором подвійно (вам поверну) і за ганьбу та смуток (дам вам) ваш (власний) уділ, тому то посядуть вони в своїм краї подвійно (за все, що було втрачено, і) радість вічна їм буде! – Ісая 61:7, АМР

Чи замислювалися ви коли-небудь над тим, яким було життя Адама й Єви до того моменту, як вони зогрішили? У книзі Буття 2:25 читаємо, що хоча, мешкаючи в Едемському саду, Адам і Єва були голими, вони не відчували якогось сорому. Я вважаю, що на додаток до повної відсутності одягу, у Святому Письмі також мається на увазі максимальна відкритість і щирість одне з одним ― вони не ховалися під масками і не грали між собою в ігри. Адам і Єва були вільні, тому могли бути самими собою ― вони не відчували сорому. Однак, щойно вони зогрішили, то спробували деінде сховатися (див. Буття 3:6-8).

Не виконай Ісус на хресті тієї надприродної роботи, всім нам довелося б жити з тягарем сорому, що є наслідком гріха. Та саме завдяки Його жертві людство має виняткову можливість пробувати у досконалій свободі перед Богом і одне перед одним. На жаль, більшість із нас до сих пір живе з почуттям сорому в серці, хоча Боже Слово обіцяє нам і запевняє у тому, що ми спроможні бути вільними від нього (див. Ісая 61:7).

Бог сильний звільнити вас від сорому. Моліться і просіть Його про це надзвичайне звільнення ― від сорому, що накопичується у вашому серці.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я приймаю свободу від сорому, яку Ти здобув, померши за мене на хресті. Я більше не збираюся ховатися або почуватися так, ніби я нічого не вартий. Ти зітер мій гріх раз і назавжди, а тому я прагну жити як вільна людина, відкрита перед Тобою.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon